Välkommen!

EMMAH LILJESTRAND

Frisk och sund är nyckelorden för att må bra och skapa sig en stark och                                                                                     funktionell kropp

Min kärlek för vikter föddes redan när jag var 15 år och äntligen fick börja träna i gymmet. Känslan jag fått efterhand som jag blivit starkare har jag inte uppnått någon annanstans. Min fulla övertygelse är att styrka i en bra kombination med kontroll på smidighet och funktion är nyckeln till att må bra. 

Våren 2014 började jag min utbildning till personlig tränare och kostrådgivare hos The Academy där jag är certifierad. Min roll som PT är att ge dig redskapen just du behöver för att nå ditt mål! Alla har olika förutsättningar och mål, och det är därför jag finns för att hjälpa just dig!

Kontakt längst ner eller till halsoforum.tollarp@ifit.se  

LINDA NILSSON

Är det dags för förändring? Jag engagerar mig i just DIG, din träning och hjälper dig att nå dina mål. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren. Träningen sker på gymmet,i hemmet eller kanske ute i naturen! Du får hjälp att träna säkert, varierat & effektivt. Jag är licensierad PT sedan 2006 och har många års erfarenhet. Jag arbetar på individnivå, med grupper och företag.

Jag motiveras av att hjälpa dig att skapa en hälsosam bestående livsstil.

Har du ont i axlar, rygg eller nacke? Är du stel i kroppen, omotiverad, vill lära dig mer om effektiv träning, behöver gå upp/ner i vikt, vill komma i form till en tävling, vill få hjälp att se dina framsteg eller har du bara svårt att komma igång? Då är personlig träning att rekommendera. Träningen behöver inte bestå av enbart gymträning utan anpassas efter dig, det du tycker är kul & efter dina behov. 

Personlig träning blir allt vanligare och fler och fler upptäcker fördelarna med det...  

Alla slags människor tar hjälp av en PT, inte bara kändisar! Väljer du att anlita mig blir din träning garanterat tidseffektiv, säker och inspirerande. Jag har stort kunnande i hur man lägger upp individuellt anpassade träningsprogram, vilket inkluderar kunskap om viktminskning, kosthållning, styrketräning, samt konditions- och rörlighetsträning. Våra kroppar är enormt anpassningsbara, vilket gör att vi med jämna mellanrum bör förändra delar i vår träning för att få ut maximalt av den. Första mötet består vanligen av ett ”lärakänna” samtal och olika tester som innebär mätning av t ex styrka, kondition, fettprocent, rörlighet och hållning. Utifrån testresultaten sätter jag ihop ett individuellt anpassat träningsprogram och träningsupplägg åt dig. För att snabbare nå dina mål är det viktigt att vi träffas regelbundet för att träna tillsammans, korregera teknik och för att göra uppföljningar och avstämningar..

TIME FOR CHANGE är en mindre grupp du kan anmäla dig till för att få fördelarna av personlig träning men samtidigt gemenskap och extra stöd av andra i liknande situation. 

Nyfiken ?? - BOKA GRATIS KONSULTATION REDAN IDAG - 0709-709715 / pt-linda@hotmail.com